Usluge

Tražite da uzmete najpovoljniju avio kartu ili  nađete hotel koji ispunjava vaše želje ili osigurate si transfer bilo gdje u svijetu po najnižim cijenama? Dovoljno je da pozovete naše telefone ili pošaljete upit na mail. Naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom vam daje odgovor u najkraćem mogućem vremenu.

Veselimo se vašem pozivu 🙂

NAŠE USLUGE

Svojim klijentima osiguravamo najpovoljnije aranžman pakete / usluge u svakom trenutku. Naše usluge obuhvataju: ture unutar BiH, europska i daleka putovanja, MICE, zimski i ljetni odmori, kao i prodaja avio karata, hotelskog smještaja i transfera.

AVIO KARTE:

Nudimo najpovoljnije avio karte za sve destinacije na svijetu. Naši IATA agenti koriste različite rezervacijske sisteme da bi Vam osigurali najbolje karte. Ovu priliku koristimo da podsjetimo da na cijenu avio karte, osim osnovne cijene i naknade za izdavanje avio karte željenog prijevoznika, utiče niz promjenljivih faktora kao što su klasa kojom osoba leti, aerodromske takse koje ovise od aerodroma koji se koriste, od datuma putovanja, sezone, dužine putovanja, brojem presjedanja tijekom leta, deadline odnosno koliko dana prije leta se napravi i kupi karta.

HOTEL:

 Naša agencija osigurava Vam hotelski smještaj u svim gradovima svijeta preko naših ugovora sa dugogodišnjim poslovnim partnerima. Kod hotelskog smještaja na cijenu utiče kategorizacija, usluga u hotelu i popunjenost hotela, kao i vrsta sobe i broj osoba u sobi.

TRANSFERI i RENT A CAR:

Naša agencija osigurava Vam različite tansfere i car rental u svim gradovima svijeta preko naših ugovora sa dugogodišnjim poslovnim partnerima. Kod transfera i car renatala cijena se određuje na osnovu: udaljenosti, vrsta i opremljenost vozila, kao i broja osoba u vozilu.

Napominjemo, uzevši u obzir gore navedene faktore, naše osoblje će osigurati najjeftiniju i najpovoljniju cijenu na osnovu svakog Vašeg zahtjeva. Nakon slanja našeg razgovora i napravljene rezervacije šaljemo pismenu obavijest sa cijenom.