O Nama

O NAMA

Putnička agencija V Tours d.o.o. Sarajevo se nalazi na atraktivnoj lokaciji u Sarajevu,  Stari grad –  Baščaršija.  Naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom brine se o zadovoljstvu klijenta.

Ono što V Tours razlikuje od drugih agencija je specijaliziranost u određenim poljima turizma, primarno u zdravstvenom turizmu, te kompletna organizacija seminara, kongresa i team buildinga. Klasificiramo se kao PCO i EMC za organizaciju poslovna putovanja.

Mi smo specijalizirani za projekte u turizmu koji promovišu Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu kao destinaciju. S jedne strane, Bosna i Herzegovina ima burnu i zanimljivu prošlost koja privlači ljude iz cijelog svijeta. S druge strane, Bosna i Herzegovina je prepuna  prirodnih ljepota upotpunjenih sa modernim smještajnim kapacitetima koje privlače kompanije bilo za poslovna putovanja  u formi team buildinga, kongesa ili seminara, ili za privatna putovanja, odmor i rekreaciju, te i različite oblike zdravstvenog turizma ( stomatoloske usluge, programe mršavljenja, rehabilitacije i specijalističke preglede).

Garancija kvaliteta je tim stučnjaka sa širokim znanjem o pojedinim svjetskim destinacijama i  određenim poljima nauke.

Vjerujemo da bez obzira  koju uslugu izabere imat ćete želju da nam se opet vratite!

Pružite nam svoje povjerenje i jamčimo maksimalnu sigurnost,  avanturu i zadovoljstvo!

MISIJA, ZADATAK

V Tours je kreativna i inovativna agencija, koja je orijentirana prema grupama i pojedincima, pružajući individualni pristup i lično zadovoljstvo. Naše opsežno znanje stavljamo na raspolaganje kako bismo vam pomogli u postizanju poslovnih i privatnih želja.  Bilo da se radi o savršenom odmoru, poslovnom putovanju, organizaciji kongresa ili sportskom događaju, V Tours tim pobrinut će se da sve potrebne usluge nađete na jednom mjestu uz garanciju vrhunske kvalitete.

VIZIJA

Naša vizija je pružiti  klijentima vrhunsku uslugu zbog koje ćete nas rado preporučiti svojim porodicama, prijateljima i poslovnim partnerima.

S poštovanjem,

Sanela Kulenović, direktor